Karriere

Dykk ned i et hav av muligheter

Send søknad

Trekk pusten – og bli med oss!

Drømmer du om å utforske det ukjente og bli en pioner i havnæringen? Våre undervannsdroner åpner opp for en verden av muligheter både over og under havets overflate – og vi er alltid på jakt etter flinke folk som kan hjelpe oss på reisen.

Hos JM Robotics får du sjansen til å utvikle fremtidens undervannsteknologi sammen med dedikerte og kreative fagfolk innen havbruk, yrkesdykking, mekanikk, elektronikk og programvareutvikling. Du blir del av en innovativ arbeidskultur som inspirerer til samarbeid, læring og nyskapning.

Trekk pusten og dykk ned i et hav av muligheter sammen med oss!

Send søknad

"
Det beste med å jobbe i JM, er kollegaene mine! Her snakker alle med alle – og hjelpen er aldri langt unna.

Sammen er vi sterke! Som en del av vårt dedikerte og kreative team får du jobbe med cutting-edge teknologi for å skape innovative ROV-systemer. Vi tror på verdien av samarbeid og utvikler de beste løsningene i fellesskap. Bli en del av teamet og bidra med din ekspertise, mens du lærer av dyktige kolleger underveis.

Noen av fordelene du får hos JM

  Sjansen til å jobbe med cutting-edge teknologi

  Utfordrende og varierte prosjekter

  Fleksibel arbeidstid

  En viktig rolle i et selskap i vekst

  Konkurransedyktig lønn

  Gode karrieremuligheter og faglig videreutvikling.

  Et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø

  Sosiale arrangementer med jevne mellomrom

Utgjør en forskjell

Ved å utvikle kostnadseffektive ROV-systemer som reduserer risiko for ulykker og skader, bidrar vi til en bærekraftig fremtid samtidig som vi effektiviserer operasjoner. Som en del av vårt team vil du se resultatene av ditt arbeid gjennom økt sikkerhet, reduserte kostnader og positiv miljøpåvirkning.

«ROV-ene våre gjør det mulig å utføre komplekse oppgaver uten dykkere eller mannskap på båter. Det reduserer risikoen for ulykker og minimerer utslipp av klimagasser»

– Magnus Kjelland-Olsen, gründer og daglig leder.

Ta havnæringen til nye dybder

Hos JM Robotics er vi stolte av å ha en arbeidskultur som er preget av positivitet og inkludering, og hvor alle stemmer blir hørt og verdsatt. Vi oppmuntrer til kreativ tenkning, initiativ og læring, og tror på en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Vi er i rask vekst og er alltid interessert i å høre fra talentfulle personer som ønsker å bidra til å ta havnæringen og ROV-teknologien til nye dybder sammen med oss.

Fant du ikke en stilling som passet? Send oss en åpen søknad!

Bli en av oss – Send søknad

Sitater fra team JM

Jan Christian Warvik

Hos JM Robotics står vi sammen i gode og ikke fullt så gode dager, og i fellesskap løser vi små og store utfordringer. Her er det rom for å være seg selv, samtidig som det er takhøyde for fleip og kjappe kommentarer!

Jan Christian Warvik

Leiv Erling Grytten

Det er utrolig spennende å jobbe i et selskap som virkelig begynner å bli lagt merke til i industrien. Og selv om vi begynner å bli mange ansatte, føles det fortsatt som en «gründerbedrift»!

Leiv Erling Grytten

Ole Henningdegard

Å jobbe hos JM Robotics byr på varierte dager og utfordringer – både på verkstedet og ute i den store verden.

Ole Henning Ødegård

Pal Solbakken

Ingen dag i JM er lik, du vet aldri hvilke utfordringer du møter.  Med mange spennende oppgaver og utfordringer i en morsom, interessant og lærerik hverdag, kan du utvikle deg selv både faglig og personlig.

Pål Inge Solbakken

Jostein Oddmund Dyrset

JM skaper lokale og nasjonale ringvirkninger for kunder og næringsliv. Sammen utfordrer vi det etablerte ROV-markedet med teknologi og utvikling

Jostein Dyrseth

Marit Wirum

Det er helt supert å jobbe i en «teknologibedrift» som evner å sette visjon ut i virkelighet. Dette skaper felles verdier, retningslinjer og en spennende og utfordrende hverdag for oss som jobber her. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

Marit Wirum

Ole Jørgen Jørgensen

Hos JM Robotics får du jobbe med nye teknologier for å skape fremtidens produkter.

Ole Jørgen Jørgensen

Tore Kristian Jektvik

JM Robotics er en plass med utfordringer, muligheter og kjempedyktige medarbeidere. På den korte tiden jeg har jobbet her, har jeg hatt en enorm utvikling i både ferdigheter og kunnskap innen undervannsteknologi. Det er alltid noen som kan det man lurer på, og vi hjelper hverandre når det trengs!

Tore Jektvik

Ole Henningdegard

Å jobbe hos JM Robotics byr på varierte dager og utfordringer – både på verkstedet og ute i den store verden.

Ole Henning Ødegård

Søk på stilling

Søk på en av våre stillinger, eller send åpen søknad via dette skjemaet. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
hCaptcha