Få full kontroll under vann

Robuste ROV-systemer som tåler en støyt

Be om pristilbud
Logoelement - JM Robotics AS

ROV-er for ekstreme forhold

Vi bygger skreddersydde ROV-systemer og undervannsdroner til maritim næring. Vi er opptatt av at våre produkter skal være brukervennlige og kostnadseffektive, slik at våre kunder får best mulig nytte av dem. Vi har flere typer ROV-systemer du kan velge mellom, og vi kan også lage tilpassede systemer etter dine behov.

JM HD1

JM HD1 er markedets billigste fullblods Inspeksjons-ROV

Utviklet av JM Robotics AS

 

JM HD1 er markedets billigste fullblods inspeksjons-ROV, og er et ROV-system utviklet for å takle kalde farvann og et krevende miljø. Dette er en skikkelig undervannstraktor som tåler bruk i de mest krevende forhold langs kysten, med en dybdekapasitet ned til 300 meter. Leveres med 3Kw Topside Power System med web-basert jordfeilovervåking. JM HD1 er robust, fleksibel og klargjort for de fleste sonar og posisjoneringssystemer!

Ikon - snakkeboble

Vi har også …

Rimelige reservedeler på lager i Kristiansund. Se gjerne vårt datablad for mer informasjon.

Book en Demo

Bli med oss inn i vårt digitale demorom og prøvekjør et av våre ROV systemer!

Vi har ROV-systemer klare for testkjøring. Send oss en melding og vi tar kontakt innen kort tid for å avtale tid for en demonstrasjon.

hCaptcha

BlueROV2

Et av markedets mest kostnadseffektive ROV-systemer

Utviklet av Blue Robotics i California. Montering og modifisering utføres i Norge av JM Robotics.

BlueRov2 er et av markedets mest kostnadseffektive ROV-systemer, og er kjent for sin nøyaktighet, stabilitet og fleksible plattform som kan tilpasses dine behov. Denne ROV-en er perfekt for inspeksjon innen havbruk og skipstrafikk, søk, redning og annen kartlegging i kystnære farvann. En brukervennlig farkost som raskt vil gi store besparelser og økt kontroll under vann. Vi tilpasser og skreddersyr løsningen, slik at den passer ditt behov og bruksområde.

Ikon - snakkeboble

Visste du at …

 Vi har tilgang til flere produkter gjennom våre samarbeidspartnere, så hvis det er noe du mangler, kan vi skreddersy en løsning for dere. Vi kan hjelpe deg med altimetere, 360° scanning sonar, sidescan sonar, undervannsposisjonering og GPS, DVL og mye mer.

Har du spørsmål om produktene våre eller ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller kom innom våre lokaler for en hyggelig prat.

Kontakt oss