JM Robotics

En fleksibel partner i maritim næring

Kontakter
Logoelement - JM Robotics AS

Vår historie

JM Robotics ble etablert i 2016 av Johan Hellstrøm og Magnus Kjelland-Olsen — to værbitte karer med lang erfaring innen ROV, offshore og arbeidsdykking.

Selskapet har raskt etablert seg til å bli en av Skandinavias største leverandører av små, robuste ROV-systemer og custom design. JM Robotics AS har verksted og kontorlokaler i Kristiansund på Mørekysten, men leverer produkter og tjenester til kunder over hele Nord-Europa.

Våre verdier

Ambisiøs

"Som kundene våre har vi store ambisjoner og drømmer. Vi tør å være oss selv, og er en uredd utfordrer og en ambisiøs global aktør som ikke er redd for å skille seg ut."

Magnus Kjelland-Olsen

Medgründer og administrerende direktør @JM Robotics, Medgründer @BeyonC

Engasjert

"Vi elsker jobben vår, og engasjerer oss enormt i det vi produserer. Vi forstår proffenes hverdag fordi vi selv har jobbet under vann i tusenvis av timer. Derfor er vi også ganske gode på å forstå hva bransjen trenger."

Johan Hellstrøm

Teknisk direktør og medgründer @JM Robotics, Medgründer @BeyonC

Nyskapende

"Vi er en innovativ bedrift med stort fokus på nye løsninger og systemer som hjelper deg i din arbeidshverdag. Våre produkter er nytenkende og bærekraftige systemer som har en fot i fremtiden."

 Leiv Erling Grytten

Kommunikasjonssjef hos @JM Robotics, Medgründer @BeyonC

Om selskapet

JM Robotics satser på høykvalitets- og kostnadseffektive løsninger som vil være foretrukket i stadig tøffere markeder for våre kunder.

JM Robotics ble grunnlagt for å bane vei for en mer miljøvennlig og effektiv fremtid, med mål om å bringe positiv endring til bransjen.

JM Robotics AS er et teknologiselskap lokalisert i Kristiansund. Siden 2016 har vi videreutviklet produkter for bruk under vann. Vi importerer også komponenter til ROV-en vår fra et av verdens mest innovative selskaper på dette området, Blie Robotics Inc. Vi utvikler vår egen ROV for å opprettholde høye standarder og kvalitet. Denne ROV-en er designet for å kunne stasjoneres på faste undervannsinstallasjoner og opereres eksternt.

Kompetanse og erfaring

Vi vet hvordan det er å være under vann, og har kunnskapen som skal til for å utvikle bærekraftige løsninger for havbruk og andre maritime næringer.

Vi vil lage de systemene som vi selv ønsket oss da vi jobbet ute på havet, og har ekspertisen som er nødvendig for å utvikle software og ROV-systemer for å effektivisere arbeidsoppgaver, redusere kostnader og gjøre arbeidsplassene på sjøen tryggere. 

Vårt team

Hos JM Robotics utgjør vi et dynamisk team av eksperter innen havbruk og maritime næringer. Vårt mangfoldige team består av yrkesdykkere og ingeniører med spesialisering innen mekanikk, elektronikk og programvareutvikling, støttet av en sterk forsknings- og utviklingsavdeling.

Våre ansatte har imponerende referanser: med over 10 000 timers undervannserfaring, 20 års erfaring fra offshorebransjen og 30 års erfaring fra oppdrettsbransjen.

Vi kombinerer denne omfattende kompetansen for å skape banebrytende løsninger innen ROV-teknologi. Velkommen til JM Robotics, der erfaring og innovasjon møtes for å lede veien i undervannsutforskning.

Hils på folkene som hver dag står på for å utvikle og levere de beste løsninger for våre våre kunder og samarbeidspartnere. 

Magnus Kjelland Olsen

Magnus Kjelland Olsen

Daglig leder
+47 404 10 171
magnus@jmrobotics.no
Leiv Erling Grytten

Leiv Erling Grytten

Salg og markeds leder
+47 959 26 488
leiv@jmrobotics.no
Johan Hellstrøm

Johan Hellstrøm

Teknisk leder
+47 906 42 095
johan@jmrobotics.no
Christian Vikhammermo

Christian Vikhammermo

Økonomi leder
+47 934 14 387
christian@jmrobotics.no
Ole Jørgen Jørgensen

Ole Jørgen Jørgensen

Prosjekt leder
+47 452 76 521
ole@jmrobotics.no
Jostein Dyrseth

Jostein Dyrseth

Etter salg
+47 454 05 075
jostein@jmrobotics.no
Marit Wirum

Marit Wirum

HR/ Admimistrasjon
+47 924 84 567
marit@jmrobotics.no

Produksjonsavdeling

Jeppe Johannessen

Tekniker

Magnus Berg

Trainee

Per Olav Otterli

Prosjekt Ingeniør

Erik Helstrøm

ROV Pilot/ tekniker

Tore Kristian Jektvik

Produksjonsmedarbeider

Serviceavdeling

Kjetil Andre Nordeide Berge

ROV Pilot/ tekniker

Jon-Even Ballo

ROV Pilot/ tekniker

Bjornar Erlandsen

Dokument og innholdsansvalig

Pål Inge Solbakken

Produksjonsmedarbeider

Manthas Jurgelevicius

Produksjonsmedarbeider

R&D-avdeling

Johan Hellstrøm

CTO

Ole Jørgen Jørgensen

Prosjekt leder

Endre Gustad

R&D

Programvareavdeling

Mads Peter Hammer Strand

Software Ingeniør

Tamara Safonova

UX/UI & web designer

Tor Arne Thomassen

Software Utvikler

Lager og nettbutikk

Pål Inge Solbakken

Produksjonsmedarbeider

Marit Wirum

HR/ Admimistrasjon

Ole Henning Ødegård

ROV Pilot/ tekniker

Våre lokaler

Kristiansund har et stort miljø innen havbruk og maritim næring, og med våre lokaler på Melkvikan Næringspark, blir vi en del av den maritime huben i byen.

Våre lokaler er spesialtilpasset vårt arbeid, og laget for at vi skal kunne yte vårt beste. Her har vi både verksted og administrasjon på samme plass, slik at alle hele tiden har tilgang til produksjonen vår. JM Robotics er en levende kaosorganisme som jobber for å lage de aller beste ROV-systemene i verden. 

Finn ut mer om vår nåværende beliggenhet i Melkvikan Næringspark i Dalegata 71, 6516 Kristiansund N, Norge her: melkvika.no

Samarbeidspartnere og leverandører

Vi har knyttet til oss erfarne aktører og samarbeidspartnere for å levere alt dere måtte trenge innen ROV og undervannsdroner, posisjonering, sonarer, kamera og thrusters.