JM Robotics

En fleksibel partner i maritim næring

Våre ansatte
Logoelement - JM Robotics AS

Om selskapet

JM Robotics ble etablert i 2016 av Johan Hellstrøm og Magnus Kjelland-Olsen – to værbitte karer med lang erfaring innen ROV, offshore og arbeidsdykking. Selskapet har raskt etablert seg til å bli en av Skandinavias største leverandører av små, robuste ROV-systemer og custom design. JM Robotics AS har verksted og kontorlokaler i Kristiansund på Mørekysten, men leverer produkter og tjenester til kunder over hele Nord-Europa.

Kompetanse og erfaring

Vi vet hvordan det er å være under vann, og har kunnskapen som skal til for å utvikle bærekraftige løsninger for havbruk og andre maritime næringer. Vårt team har lang ekspertise som yrkesdykkere og har til sammen over 10  000 timer under overflaten, 12 års erfaring fra offshore-bransjen, i tillegg til erfaring fra sjøfart og oppdrett. Vi vil lage de systemene som vi selv ønsket oss da vi jobbet ute på havet, og har ekspertisen som er nødvendig for å utvikle software og ROV-systemer for å effektivisere arbeidsoppgaver, redusere kostnader og gjøre arbeidsplassene på sjøen tryggere. 

Vårt team

Hils på folkene som hver dag står på for å utvikle og levere de beste løsninger for våre våre kunder og samarbeidspartnere. 

Magnus Kjelland Olsen

Magnus Kjelland Olsen

Daglig leder
magnus@jmrobotics.no
Johan Hellstrøm

Johan Hellstrøm

Teknisk sjef
johan@jmrobotics.no
Mads P. Hammer Strand

Mads P. Hammer Strand

Project engineer
mads@jmrobotics.no
Per-Olav Otterlei

Per-Olav Otterlei

Project engineer
perolav@jmrobotics.no
Kjetil Berge

Kjetil Berge

Produksjonsmedarbeider
kjetil@jmrobotics.no
Marit Wirum

Marit Wirum

Marked- og administrasjonsmedarbeider
marit@jmrobotics.no
Pål Inge Solbakken

Pål Inge Solbakken

Produksjonsmedarbeider
pi@jmrobotics.no

Våre lokaler

Kristiansund har et stort miljø innen havbruk og maritim næring, og med våre lokaler på Melkvikan Næringspark, blir vi en del av den maritime huben i byen.

Våre lokaler er spesialtilpasset vårt arbeid, og laget for at vi skal kunne yte vårt beste. Her har vi både verksted og administrasjon på samme plass, slik at alle hele tiden har tilgang til produksjonen vår. JM Robotics er en levende kaosorganisme som jobber for å lage de aller beste ROV-systemene i verden. 

Samarbeidspartnere og leverandører

Vi har knyttet til oss erfarne aktører og samarbeidspartnere for å levere alt dere måtte trenge innen ROV og undervannsdroner, posisjonering, sonarer, kamera og thrusters.