BlueROV2

Kostnadseffektiv ROV for inspeksjoner i vann

Stor og kraftig ROV i en liten innpakning

BlueRov2

Unik trekkraft

Auto-dybde

Auto-heading

Kameratilt

Som fisken i vannet

JM Robotics er leverandør av spesialtilpasset BlueROV2 for maritime bransjer. En rå liten rov som er kjent for sin nøyaktighet, stabilitet og fleksibilitet. 

BlueROV2 har 14 kg horisontal og lateral trekkraft, samt 9 kg vertikal trekkraft som gjør den til et råskinn i vannet og reagerer ikke på sterke strømforhold og høy sjø. Sammen med auto-dybde, auto-heading og stabilisering, er dette en farkost alle kan manøvrere og enkelt brukes til inspeksjoner og forskning i vann.

Havbruk

90% av oppdrettsanlegg finnes under overflaten, og behovet for informasjon og kunnskap kan ofte være akutt. Vi har løsninger som raskt og enkelt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet. BlueRov2 kan bygges med ulike typer arbeidsverktøy etter behov.

Redning

BlueROV2 er en brukervennlig rov som er perfekt for redningsoppdrag. Med tilpasset tilleggsutstyr som sidescan og multibeamsonarer er muligheten stor for å finne det man søker etter på havbunnen.

Forskning

Utforsk havrommet med egne øyne! En ferdigmontert BlueRov2 har svært gode kameramoduler med HD-kvalitet og kameratilt. En fleksibel drone som ligger stabilt i sterk strøm og sørger for klare bilder og video for dokumentasjon 

Offshore og kystfart

Vi har løsninger for inspeksjon av skrog, propeller, rørledninger med mer.

Havn

Behov for inspeksjon av kaianlegg og havneområder? BlueRov2 kan enkelt  fraktes til lokasjon, og det er ingen behov for kran eller spesialutstyr.

Kraftverk

Inspeksjoner av inntak- og utslippsledninger i sjø eller fjellvann. Vi tilpasser droneløsning etter behov og arbeidsmiljø. 

Vi tilpasser ROVèr etter dine behov 

JM Robotics tilbyr skreddersydd teknologi og farkost som dekker ulike behov du har for inspeksjon og rapportering under vann. Vi har solid erfaring innen vårt fagfelt, og rådfører deg gjerne på veien til de beste løsningene.

Kontakt oss