Vi er stolte av å lansere JM Connect

Verktøy som vil forbedre ROV-hverdagen din

Om JM Connect

JM Robotics – din profesjonelle samarbeidspartner

En ny verden av verdiskaping under vann

Logoelement - JM Robotics AS

Vi er eksperter i faget vårt

JM Robotics har lang praktisk erfaring fra både havbruk og offshore. Vi vet hvor tøff hverdagen er på sjøen, og lager derfor funksjonelle og brukervennlige ROV-systemer som faktisk tåler kreftene fra havet. Les mer om våre løsninger her: 

Ikon - Livbøye

Redning

Våre produkter kan benyttes til alle redningsoppdrag til sjøs. Med tilpasset tilleggsutstyr som side-scan og multibeamsonarer er muligheten stor for å finne det man søker etter på havbunnen.

Ikon - bølger

Havbruk

Vi har løsningene som enkelt lar deg se under vann i HD-kvalitet. Vi lager komplette inspeksjonssystemer som er tilpasset deres behov.

Ikon - Kamera

Forskning og universitet

Vi hjelper deg med å utforske og øke kunnskapen om økosystemet under vannoverflaten. Vi produserer gode kameramoduler med svært god stabilitet, som gir klare bilder og video.

Ikon - Anker

Havn

Inspiser kaianlegg og havneområder med våre ROV-systemer. De kan enkelt fraktes til en lokasjon, helt uten behov for kran eller spesialutstyr.

Ikon - båt

Offshore og kystfart

Med våre ROV-systemer og -løsninger kan du inspisere skrog, propeller, rørledninger og andre deler av plattformen eller skipet.

Ikon - fjell

Kraftverk

Kontroller inntak- og utslippsledninger i sjø eller fjellvann med våre ROV-systemer.

Bestill en demonstrasjon

Bli med inn i vårt digitale demorom og prøvekjør et av våre ROV-systemer. Vi har også ROV-er klare for fysisk testkjøring i basseng på vårt hovedkontor. Kontakt oss på e-post eller via vårt kontaktskjema, så kan vi avtale en demotime. 

Kontakt oss

Vi går ikke på oppmerkede stier

— vi går utenfor og lager nye spor

Logoelement

Ambisiøs

Som kundene våre har vi store ambisjoner og drømmer. Vi tør å være oss selv, og er en uredd utfordrer og en ambisiøs global aktør som ikke er redd for å skille seg ut. 

Logoelement

Engasjert

Vi elsker jobben vår, og engasjerer oss enormt i det vi produserer. Vi forstår proffenes hverdag fordi vi selv har jobbet under vann i tusenvis av timer. Derfor er vi også ganske gode på å forstå hva bransjen trenger.

Logoelement

Nyskapende

Vi er en innovativ bedrift med stort fokus på nye løsninger og systemer som hjelper deg i din arbeidshverdag. Våre produkter er nytenkende og bærekraftige systemer som har en fot i fremtiden.