JM ROBOTICS

Robuste ROV-systemer som tåler en støyt


ROV-systemer

JM Robotics tilbyr alt du trenger for undervannsinspeksjoner

JM Robotics har lang praktisk erfaring fra både havbruk og offshore. Vi vet hvor tøff hverdagen er på sjøen, og lager derfor funksjonelle og brukervennlige ROV-systemer som faktisk tåler kreftene fra havet. 

JM Core — våre standard ROV produkter

JM Core er en samling av våre standardiserte produkter i JM Robotics’s økosystem. Med JM Core, kan vi tilby en helhetlig løsning for ROV inspeksjoner, som er tilpasset for å imøtekomme de spesifikke behovene til hver enkelt kunde.

JM Core 

JM Connect — software for dine subsea inspeksjons behov

JM Connect gir deg full kontroll over ROV-operasjonene dine. Programvaren er forhåndsinstallert i alle våre ROV-systemer.

JM Connect 

JM Care sørger for at alle dine vedlikehold og support behov blir ivaretatt

Med JM Care kan vi feilsøke, oppdatere og vedlikeholde ROV-systemet ditt.

JM Care 

JM Custom er for våre kunder som trenger spesialtilpassede ROV løsninger

JM Robotics har lang erfaring med å lage ROV løsninger som er spesialtilpasset til ulikt bruk

JM Custom 

Å bruke riktig verktøy kan gjøre arbeidet tryggere og mer effektivt.


"Inntil nå har vi hatt to alternativer, menneskelige dykkere og store fjernstyrte undervannsfarkoster (ROVer). Nå har vi også et annet alternativ: mini-ROVer."

April 21, 2023 / bildekreditt CHEVRON.COM 

Les artikkelen

Vi presenterer HD-serien

HD-serien utviklet og montert av JM Robotics for de tøffeste forholdene. HD-serien skiller seg ut som en av de mest allsidige fjernstyrte undervannsfarkostene (ROV-er) på markedet.

De beste løsningene for din bransje

Våre ROVer fra JM Robotics er designet for å utmerke seg i ulike undervannsinspeksjoner, enten de utføres fra land eller offshore-lokasjoner. Med allsidige egenskaper leverer de ytelse og pålitelighet.

Forskning og universitet

Vi hjelper deg med å utforske og øke kunnskapen om økosystemet under vannoverflaten. Vi produserer gode kameramoduler med svært god stabilitet, som gir klare bilder og video.


Havbruk

Vi har løsningene som enkelt lar deg se under vann i HD-kvalitet. Vi lager komplette inspeksjonssystemer som er tilpasset deres behov.

Offshore og kystfart

Med våre ROV-systemer og -løsninger kan du inspisere skrog, propeller, rørledninger og andre deler av plattformen eller skipet.

Kraftverk

Kontroller inntak- og utslippsledninger i sjø eller fjellvann med våre ROV-systemer.

Redning

Våre produkter kan benyttes til alle redningsoppdrag til sjøs. Med tilpasset tilleggsutstyr som side-scan og multibeamsonarer er muligheten stor for å finne det man søker etter på havbunnen.

Havn

Inspiser kaianlegg og havneområder med våre ROV-systemer. De kan enkelt fraktes til en lokasjon, helt uten behov for kran eller spesialutstyr.

JM HD3

Vår mest avanserte ROV

JM Robotics HD3 er en robust og lett ROV, designet for operasjoner i krevende forhold. Med sitt imponerende kraft-til-størrelse-forhold og lavprofilskropp, er HD3 i stand til å utføre mange operasjoner som vanligvis er reservert større inspeksjonsklasse ROV-systemer.


Om JM HD3

JM Custom

HD3 ROV fullt forberedt for montering av spesialutstyr

Fleksibel og kraftfull ROV plattform designet for å håndtere mye ekstrautstyr. Med denne ROV'en kan man utføre selv avanserte inspeksjoner.

JM HD3 benytter et vektorskruddsystem for full 6-graders manøvrerbarhet, som gir tilgang til trange områder og muligheten til å utføre utfordrende oppgaver. De kan brukes fra små fartøy, fra land eller fra tradisjonelle IRM-fartøy.


Om JM Custom

BlueROV2

En av markedets mest kostnadseffektive ROV

BlueROV2 er et ideelt verktøy for effektive undervannsinspeksjoner. Dens modulære design og enkle tilkoblinger gjør det mulig å utvide med utstyr som sonarer. Åtte vektoriserte thruster sikrer presis styring. Dette ROV-systemet kombinerer kostnadseffektivitet med ytelse for profesjonelle behov.


Om BlueROV2

JM ROBOTICS AS

Din profesjonelle samarbeidspartner

Samarbeidspartnere og leverandører

Vi har knyttet til oss erfarne aktører og samarbeidspartnere for å levere alt dere måtte trenge innen ROV og undervannsdroner, posisjonering, sonarer, kamera og thrusters.

Vi er et av de raskest voksende selskapene i Norge

«Gazelle-bedrift» er et raskt voksende og vellykket selskap som har opplevd en rask vekst over en kort periode.

Vi mottok 3 priser for rask vekst mellom 2021 og 2023


​​​​Om Gazelle

2021
Gaselle-bedrift

Vi tildeles Gaselle-diplom fra DN for å være en av Norges raskeste voksende bedrifter.

2022
Gasellebedrift — igjen!

Vi kan med stolthet titulere oss som Gaselle- bedrift for andre året på rad.

2023
Gasellebedrift — på nytt!

Med over 20 ansatte har selskapet levert rundt 300 ROVer nasjonalt og internasjonalt. Nylig har vi flyttet til nye lokaler i Melkvika Næringspark og vellykket lansert JM Connect-programvaren.

Har du spørsmål om produktene våre eller ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller kom innom våre lokaler for en hyggelig prat.

Kontakt oss