KARRIERE

Dykk ned i et hav av muligheter


Send søknad

Trekk pusten – og bli med oss!


Drømmer du om å utforske det ukjente og bli en pioner i havnæringen? Våre undervannsdroner åpner opp for en verden av muligheter både over og under havets overflate – og vi er alltid på jakt etter flinke folk som kan hjelpe oss på reisen.


Hos JM Robotics får du sjansen til å utvikle fremtidens undervannsteknologi sammen med dedikerte og kreative fagfolk innen havbruk, yrkesdykking, mekanikk, elektronikk og programvareutvikling. Du blir del av en innovativ arbeidskultur som inspirerer til samarbeid, læring og nyskapning.


Trekk pusten og dykk ned i et hav av muligheter sammen med oss!

Du Får hos JM

👨‍💻

Sjansen til å jobbe med cutting-edge teknologi

👷

Utfordrende og varierte prosjekter

🚢

En viktig rolle i et selskap i vekst



Fleksibel arbeidstid

💳

Konkurransedyktig lønn

⛹️

Gode karrieremuligheter og faglig videreutvikling

🎉

Sosiale arrangementer med jevne mellomrom

Et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø

"Det beste med å jobbe i JM, er kollegaene mine! Her snakker alle med alle – og hjelpen er aldri langt unna."

— Kjetil Andre Nordeide Berge, ROV Pilot/ Tekniker

Sammen er vi sterke! Som en del av vårt dedikerte og kreative team får du jobbe med cutting-edge teknologi for å skape innovative ROV-systemer. Vi tror på verdien av samarbeid og utvikler de beste løsningene i fellesskap. Bli en del av teamet og bidra med din ekspertise, mens du lærer av dyktige kolleger underveis.


Send søknad


OLE JØRGEN JØRGENSEN
Prosjekt leder

"Hos JM Robotics får du jobbe med nye teknologier for å skape fremtidens produkter."


PÅL INGE SOLBAKKEN
Produksjonsmedarbeider

"Ingen dag i JM er lik, du vet aldri hvilke utfordringer du møter.  Med mange spennende oppgaver og utfordringer i en morsom, interessant og lærerik hverdag, kan du utvikle deg selv både faglig og personlig."


LEIV ERLING GRYTTEN
CCO

"Det er utrolig spennende å jobbe i et selskap som virkelig begynner å bli lagt merke til i industrien. Og selv om vi begynner å bli mange ansatte, føles det fortsatt som en «gründerbedrift»!"


JOSTEIN DYRSETH
Etter Salg

"JM skaper lokale og nasjonale ringvirkninger for kunder og næringsliv. Sammen utfordrer vi det etablerte ROV-markedet med teknologi og utvikling"


OLE HENNING ØDEGÅRD
ROV Pilot/ Tekniker

"Å jobbe hos JM Robotics byr på varierte dager og utfordringer – både på verkstedet og ute i den store verden."


MARIT WIRUM
HR/ Admimistrasjon

"Det er helt supert å jobbe i en «teknologibedrift» som evner å sette visjon ut i virkelighet. Dette skaper felles verdier, retningslinjer og en spennende og utfordrende hverdag for oss som jobber her. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!"

Utgjør en forskjell

Ved å utvikle kostnadseffektive ROV-systemer som reduserer risiko for ulykker og skader, bidrar vi til en bærekraftig fremtid samtidig som vi effektiviserer operasjoner. Som en del av vårt team vil du se resultatene av ditt arbeid gjennom økt sikkerhet, reduserte kostnader og positiv miljøpåvirkning.

«ROV-ene våre gjør det mulig å utføre komplekse oppgaver uten dykkere eller mannskap på båter. Det reduserer risikoen for ulykker og minimerer utslipp av klimagasser»

— MAGNUS KJELLAND-OLSEN, GRÜNDER OG DAGLIG LEDER.

Kontakt oss

Ta havnæringen til nye dybder!


Hos JM Robotics er vi stolte av å ha en arbeidskultur som er preget av positivitet og inkludering, og hvor alle stemmer blir hørt og verdsatt. Vi oppmuntrer til kreativ tenkning, initiativ og læring, og tror på en sunn balanse mellom arbeid og fritid.


Vi er i rask vekst og er alltid interessert i å høre fra talentfulle personer som ønsker å bidra til å ta havnæringen og ROV-teknologien til nye dybder sammen med oss.


Fant du ikke en stilling som passet? Send oss en åpen søknad!

Bli en av oss – Send søknad ​ ​

Søk på stilling

Søk på en av våre stillinger, eller send åpen søknad via dette skjemaet. Vi ser frem til å høre fra deg!

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our website.