Operasjon under vann gjort enkelt 

Profesjonelle ROV-systemer for havbruk og maritime næringer

Systemer og utstyr for operasjoner i vann

JM Robotics AS har løsninger som raskt og enkelt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet, enten du vil inspisere en merd, overvåke fiskehelse eller bistå under ulike behandlingsoperasjoner. Ta kontakt med oss  for en uforpliktende prat

Kontakt oss

ROV til alle formål

JM Robotics er din leverandør av profesjonelle ROV-systemer og undervannsdroner for operasjoner og kontroll under vann. Vi leverer undervannsteknologi til maritime næringer

Havbruk

Komplette inspeksjonsystemer tilpasset deres behov. 90% av oppdrettsanlegget finnes under havflaten, og ofte er behovet for informasjon og kunnskap akutt. Vi har løsninger som enkelt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet.

Redning

BlueROV2 er en enkel og brukervennlig ROV som kan benyttes i alle redningsoppdrag til sjøs. Med tilpasset tilleggsutstyr som side-scan og multibeamsonarer er muligheten stor for å finne det man søker etter på havbunnen.

Forskning og universitet

Få tilgang til en verden under vannflaten. Gode kameramoduler med HD-kvalitet og svært god stabilitet sørger for klare bilder og video for dokumentasjon. Utforsk og øk kunnskap om økosystemet under vannflaten. 

Offshore og kystfart

Vi har ROV-systemer og løsninger for inspeksjon av skrog, propeller, rørledninger med mer. 

Havn

Inspeksjon av kaianlegg og havneområder. Våre ROVer kan fraktes enkelt til lokasjon, og det er ingen behov for kran eller spesialutstyr.

Kraftverk

Inspeksjoner av inntak- og utslippsledninger i sjø eller fjellvann. Vi tilpasser løsningen etter kundens behov.

Skreddersydde løsninger

Vi har ROV-systemer som raskt og enkelt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet, enten du vil inspisere en merd, kaianlegg eller et skrog. Dette verktøyet sparer dere både tid og penger.

Bringing your ideas to life!

Light Preamble - Roin convallis dignissim tincidunt. Nunc maximus in risus quis ultrices. Vestibulum pellentesque hendrerit est, a vehicula erat eleifend non. Roin convallis dignissim tincidunt. Nunc maximus in risus

Kostnadseffektivt

Rimelige og enkle ROV-systemer som raskt gir deg «øyne» under vann i HD-kvalitet, enten du vil inspisere en merd, kaianlegg eller et skrog. Reservedeler på lager i Norge gir deg rask respons og høy oppetid på våre farkoster.

 

Book en Demo

Bli med oss inn i vårt digitale demorom og prøvekjør et av våre ROV systemer!

 

Vi har ROV-systemer klare for testkjøring. Send oss en melding og vi tar kontakt innen kort tid for å avtale tid for en demonstrasjon.

 

Noen av våre kunder